, ,

Алфа Плам Лука 8КВ Дувалка

ден48,500.00

Капацитет на загревање m2: 51

Димензии: 500*470*940 mm

Капацитет на резервоар 23 Kg

алфа плам каталог

Обвивка направена од висококвалитетен челичен лим и челична врата. Страните се заштитени во процесот на боење со црна боја, додека предната рамка е исфарбана во црвена, беж и црна боја. На предната страна на шпоретот има декоративни хромирани лајсни. Сите видови на заштита се отпорни на високи температури.
Големо, керамичко стакло на вратата на огништето и видлив пламен што дополнително додава топлина во вашиот дом.
Комората за согорување изработена од специјален челичен лим и леаното огниште овозможуваат безбедна и долготрајна работа на печката.
Неделно програмирање на работата на печката.
Можност за работа на печката на 5 нивоа на греење.
Можност за управување со далечински управувач.
Вградените безбедносни термостати го спречуваат само-палењето на печката.
Дополнителен вентилатор што издишува топол воздух во собата.
Карактеристики:

Капацитет: 8,37 kW
Димензии: 500 x 470 x 940 mm
Пречник на димен отвор:80 mm
Потрошувачка на пелети мин/макс:0,82/2,03kg/h
Максимално време на работа со полн резервоар:28h
Капацитет на резервоарот за пелет: 23kg
Волумен на загревање:140 m3
Површина на загревање:44-54 m2
Тежина: 110/128 kg
Степен на искористеност:84,55 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Алфа Плам Лука 8КВ Дувалка”

Your email address will not be published. Required fields are marked *