Sale!
, ,

VIVAX ACP-12CH35AEQIS R32

ден20,990.00

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1 / 4.0)

Максимален капацитет на ладење: 4100 W

Максимален капацитет на греење: 4220 W

Просечна моќност: Ладење: 3520 W ; Греење:3810 W

Влезна моќност ладење: 1237 W

Влезна моќност греење: 964 W

Проток на воздух: 600 m³/h

Капацитет на одвлажнување: 1.2 l/h

Ниво на бучава: 40 dB (A)

Работна температура: од -15 до 50 °C

Маса внатрешна единица: 7.5 kg

Маса надворешна единица: 22.7 kg

Препорачана површина: 35 m²

Фреон: Еколошки фреон R32

Филтри: Cold catalyst филтер, Филтер за прашина

Димензии надворешна единица: 700x550x275 mm

Димензии внатрешна единица: 805x285x194 mm

Останато: Висока ефикасност, вградена smart wi-fi контрола, прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување, 1W standby, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување, 12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

Гаранција: 3 години

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VIVAX ACP-12CH35AEQIS R32”

Your email address will not be published. Required fields are marked *