Sale!
, ,

VIVAX ACP-12CH35AEMIS R32

ден22,990.00

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1 / 4.0)

Максимален капацитет на ладење: 4100 W

Максимален капацитет на греење: 4220 W

Просечна моќност: Ладење: 3520 W ; Греење: 3810 W

Влезна моќност ладење: 1237 W

Влезна моќност греење: 964 W

Проток на воздух: 600 m³/h

Капацитет на одвлажнување: 1.2 l/h

Ниво на бучава: 40 dB (A)

Работна температура: од -15 °C до 50 °C

Маса внатрешна единица: 7.5 kg

Маса надворешна единица: 22.7 kg

Препорачана површина: 35 m²

Фреон: R32

Филтри: Bio филтер, филтер за прашина

Димензии надворешна единица: 700x550x275 m

Димензии внатрешна единица: 805x194x285 mm

Останато: Висока ефикасност, самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил надворешна единица, 12 Fan Speed, self cleaning, индикатор за истекување на гасот за разладување, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран, sleep mode, тајмер, интелегентно отопување ,Memory функција, турбо, Wi-Fi ready

Гаранција: 3 години

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VIVAX ACP-12CH35AEMIS R32”

Your email address will not be published. Required fields are marked *