, ,

Алфа Плам Комо 15КВ парно

ден87,500.00

Капацитет на загревање m2: 100

Димензии: 520*570*1010 mm

Капацитет на резервоар 25 Kg

алфа плам каталог

 

Камин на пелети за етажно греење
Страни и врата изработени од квалитетен лим, и заштитени со фарба и лак отпорни на високи температури
Големо керамичко стакло на вратата, отпорно на 700 C, и видлив пламен.
Ложиште изработено од специјален леен челик, а котелот од наменски лим за котли
Неделно програмирање за работа
5 нивоа на работна снага
Можност за вградување уред за далечинско управување со апликација од телефон, и WiFi
Фабрички вградени компоненти, неопходни за функционирање на системот
Сигурносен термостат против прегревање на водата и печката
Систем за чистење, кој го олеснува оддржувањето, и го продолжува животниот век
Можност за греење на вода во бојлер, и приклучок за систем за подно греење

Карактеристики:

Јачина – 15 kw
Димензии (В/Ш/Д) – 1010 x 570 x 530 mm
Пречник на отворот за чад – Ф 80
Грејна моќ од печката – 2 kw
Топлотна моќ на водата – 13 kw
Капацитет на котелот – 32 lit.
Потрошувачка на пелети – од 1,2 до 3,05 kg/h
Време на работа со полн резервоар – 20,5 h
Капацитет на резервоарот за пелети – 25 kg
Површина на загревање – од 58 до 96 m2
Тежина – 181 kg
Ефикасност – 92,1%

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Алфа Плам Комо 15КВ парно”

Your email address will not be published. Required fields are marked *