,

Челичен (панелен) радијатор

ден2,600.00ден8,200.00

Панелните радијатори Proterm се одликуваат со модерен дизајн , максимална ефикасност, врвна технологија на изработка која гарантира долг век на траење и отпорност од корозија. Традицијата за производство на радијаторите е долга 40 години и истата се одликува со неизмерно искуство, примена на најсовремени производни линии, извонредна изработка на радијатори ( темелно чистење и одмастување , слој од циркониум ,заштитен катафоразен слој ,фарбање во прав ,тестирање на 13 бари) , припадност на Vaillant Grup која го оправдува веќе докажаниот интернационален квалитет.

Во зависност од моделот , радијторите имаат соодветен број конвекторски ламели (ребра) кои обезбедуваат подобар пренос на топлината. Широката производна програма може да ги задоволи сите барања на крајните корисници. Радијаторите се испорачуваат во цврсто заштитно пакување кое на краевите е дополнето со картон, пластични траки и целите се обвиткани во заштитна фолија.

Панелните радијатори се прилагодени на сите видови системи за греење и можат да се најдат во две варијанти : компактни -К и вентилски -В , а во зависност од бројот на панели и конвектори во 4 варијанти -11, 21, 22 и 33 . Висината на радијаторите е од 300 mm до 900 mm, а должината од 400 mm до 3000 m.

Панелните радијатори Proterm се одликуваат со модерен дизајн , максимална ефикасност, врвна технологија на изработка која гарантира долг век на траење и отпорност од корозија. Традицијата за производство на радијаторите е долга 40 години и истата се одликува со неизмерно искуство, примена на најсовремени производни линии, извонредна изработка на радијатори ( темелно чистење и одмастување , слој од циркониум ,заштитен катафоразен слој ,фарбање во прав ,тестирање на 13 бари) , припадност на Vaillant Grup која го оправдува веќе докажаниот интернационален квалитет.

Во зависност од моделот , радијторите имаат соодветен број конвекторски ламели (ребра) кои обезбедуваат подобар пренос на топлината. Широката производна програма може да ги задоволи сите барања на крајните корисници. Радијаторите се испорачуваат во цврсто заштитно пакување кое на краевите е дополнето со картон, пластични траки и целите се обвиткани во заштитна фолија.

Панелните радијатори се прилагодени на сите видови системи за греење и  можат да се најдат во две варијанти : компактни -К и вентилски -В , а во зависност од бројот на панели и конвектори во 4 варијанти -11, 21, 22 и 33 . Висината на радијаторите е од 300 mm до 900 mm, а должината од 400 mm до 3000 m.

Dimensions N/A
Должина/Висина

500х400, 500×600, 500×800, 500×1000, 500×1200, 500×1400, 500×1600, 500×1800, 500×2000

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Челичен (панелен) радијатор”

Your email address will not be published. Required fields are marked *