, , , , ,

Соларен сет со рамни колектори 500 Л

ден92,000.00

Рамен  колектор со големина од 4 x 2 м2
Соларен бојлер со две спирали 300 л
Греач (3x3kW) – 9 kW
Соларна циркулациона група
Автоматика за солар со три сонди
Експанзионен сад 24 L
Соларно автоматско лонче
Капацитет – 8-10 луѓе

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Соларен сет со рамни колектори 500 Л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *