, , , , ,

Соларен сет со рамни колектори 200 Л

ден57,500.00

Соларните сетови со рамни колектори се составени од следните елементи:

  • Рамен  колектор со големина од 2 x 2 м2
  • Соларен бојлер со две спирали 200 л
  • Греач (3x3kW) – 9 kW
  • Соларна циркулациона група
  • Автоматика за солар со три сонди
  • Експанзионен сад 12 L
  • Соларно автоматско лонче
  • Капацитет – 4-5 луѓе

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Соларен сет со рамни колектори 200 Л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *