, , , , ,

Соларен сет со вакуумски колектори 300 Л

ден81,000.00

Соларните сетови со вакуумски колектори се составени од:

  • Вакуумски колектор со 30 цевки
  • 3 x колектор
  • Бојлер со две спирали 300 л
  • Греач (3x3kW) – 9 kW
  • Соларна циркулациона група
  • Автоматика за солар со три сонди
  • Експанзионен сад 18 L
  • Соларно автоматско лонче
  • Капацитет – 5-6 луѓе

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Соларен сет со вакуумски колектори 300 Л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *