, , , , ,

Соларен сет со вакуумски колектори 200 Л

ден92,000.00

Соларните сетови со вакуумски колектори се составени од:

  • Вакуумски колектор со 20 цевки
  • 2 x колектор
  • Бојлер со две спирали 200 л
  • Греач (3x3kW) – 9 kW
  • Соларна циркулациона група
  • Автоматика за солар со три сонди
  • Експанзионен сад 12 L
  • Соларно автоматско лонче
  • Капацитет – 4-5 луѓе

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Соларен сет со вакуумски колектори 200 Л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *