,

Комбиниран бојлер САНСИСТЕМ со два изменувачи (спирали)

ден19,900.00ден38,000.00

Соларен комбиниран бојлер – 2 спирали Son

Son- модел кој содржи две вградени спирали за конекција со соларот и котел, со опција за инсталација на електричен греач.

1.Естетска PVC-изолација
2.Високо фреквентна термална изолација
3.Термометар
4.Аноден протектор (DIN 4753-6)
5.Електричен греач (додатен елемент)
6.Челичен резервоар
7.Емајлиран резервоар
8.Отвор, со прирабнички капак.
9.Сет делови1
10.Долна спирала
11.Горна спиралa
Сет делови:
Термометар
Чаура за термометар
Ногарки
Сигурносен вентил (8 bar)
Додатна опрема (опција)-електричен грејач

Соларен комбиниран бојлер – 2 спирали Son

Son- модел кој содржи две вградени спирали за конекција со соларот и котел, со опција за инсталација на електричен греач.

1.Естетска PVC-изолација
2.Високо фреквентна термална изолација
3.Термометар
4.Аноден протектор (DIN 4753-6)
5.Електричен греач (додатен елемент)
6.Челичен резервоар
7.Емајлиран резервоар
8.Отвор, со прирабнички капак.
9.Сет делови1
10.Долна спирала
11.Горна спиралa
Сет делови:
Термометар
Чаура за термометар
Ногарки
Сигурносен вентил (8 bar)
Додатна опрема (опција)-електричен грејач

Литража

150л, 200л, 300л, 500л

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Комбиниран бојлер САНСИСТЕМ со два изменувачи (спирали)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *