,

Комбиниран бојлер АРИСТОН ПРО Р со еден изменувач (спирала)

ден8,000.00ден8,800.00

Ѕидниот комбиниран бојлер за складирање на санитарна вода опремен со резервоар отпорен на корозија- емајлиран според најновите барања за заштита на околината, испитан на 16 бари, сигурносен притисочен вентил испитан на 8 бари, термометар, термостат со биполарен сигурносен уред , заштитен со полиуретанска изолација која обезбедува висок степен на корисно дејство.

Карактеристики:

Работен притисок 8 бара
Работна температура 75 оС
Работен медиум вода
Моќност на грејачот 2 kW
Време на загревање  2.12-2.45 л/мин на 45 оС
Волумен на резервоартот 80 литри и 100 литри.

Ѕидниот комбиниран бојлер за складирање на санитарна вода опремен со резервоар отпорен на корозија- емајлиран според најновите барања за заштита на околината, испитан на 16 бари, сигурносен притисочен вентил испитан на 8 бари, термометар, термостат со биполарен сигурносен уред , заштитен со полиуретанска изолација која обезбедува висок степен на корисно дејство.

Карактеристики:

Работен притисок 8 бара
Работна температура 75 оС
Работен медиум вода
Моќност на грејачот 2 kW
Време на загревање  2.12-2.45 л/мин на 45 оС
Волумен на резервоартот 80 литри и 100 литри.

Литража/Страна

80л десен, 80л лев, 100л десен, 100л лев

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Комбиниран бојлер АРИСТОН ПРО Р со еден изменувач (спирала)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *