, ,

Еко Шпар Тукуна 8КВ Дувалка

ден49,200.00

Капацитет на загревање m2: 70

Надворешни димензии: 48*63*100 cm

Капацитет на резервоар 15 Kg

Номинална излезна топлина | 8kW |

Редуцирана излезна топлина | 2,6kW |

Ефикасност при номинална излезна топлина | η% 92 |

Ефикасност при редуцирана излезна топлина | η% 86 |

Тежина | 115Kg |

Капацитет на полнење | 15Kg |

Дијаметар на прим. цевка за согор. на воздух | 60mm |

Дијаметар на издувна цевка | 80mm |

Максимална површина на загревање | 70m² |

Потрошувачка на гориво | min. 0,7Kg/h max. 1,65Kg/h |

Автономија на работа при номинално загревање | 9h |

Автономија на работа при редуцирано загревање | 21,4h |

Темп. на издувна цевка при ном. излезна топлина | 195°C |

Темп. на издувна цевка при ред. излезна топлина | 160°C |

Потрошувачка на електрична енергија | 340W |

Приклучок за електрична енергија | 230V / 50Hz |

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Еко Шпар Тукуна 8КВ Дувалка”

Your email address will not be published. Required fields are marked *