, ,

Еко Шпар Орион 42КВ парно

ден104,900.00

Капацитет на загревање m2: 330

Димензии в160х73х69cm

Капацитет на резервоар 60 Kg

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

 • Димензии – 69cm x 73cm x 160cm
 • Максимална површина на загревање – 330m²
 • Номинална излезна топлина – 42kW
 • Потрошувачка на гориво на час – min. 2,6Kg/h max. 8,5Kg/h
 • Минимална излезна топлина – 13kW
 • Капацитет на полнење – 60Kg
 • Моќ на загревање на вода – 42kW
 • Капацитет на бојлер – 97l
 • Ефикасност при номинална излезна топлина – η% 92
 • Максимален работен притисок – 2 bar
 • Тежина – 370Kg
 • Потрошувачка на електрична енергија – 450W
 • Дијаметар на примарна цевка за согорување на воздух – 48mm
 • Приклучок за електрична енергија – 230V / 50Hz
 • Дијаметар на издувна цевка – 100mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Еко Шпар Орион 42КВ парно”

Your email address will not be published. Required fields are marked *