, ,

Еко Шпар Минима 12КВ парно

ден65,000.00

minima_12_kw

Капацитет на загревање m2: 100

Надворешни димензии: 61*55*86 cm

Капацитет на резервоар 20 Kg

Номинална излезна топлина | 12kW |

Моќ на загревање на простор | 2kW |

Моќ на загревање на вода | 10kW |

Ефикасност при номинална излезна топлина | η% 92 |

Тежина | 160Kg |

Дијаметар на прим. цевка за согор. на воздух | 38mm |

Дијаметар на издувна цевка | 80mm |

Максимална површина на загревање | 100m² |

Потрошувачка на гориво | min. 0,8Kg/h max. 2,1Kg/h |

Капацитет на полнење | 20Kg |

Капацитет на бојлер | 30l |

Максимален работен притисок | 2 bar |

Потрошувачка на електрична енергија | 450W |

Приклучок за електрична енергија | 230V / 50Hz |

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Еко Шпар Минима 12КВ парно”

Your email address will not be published. Required fields are marked *