, ,

Еко Шпар Алба 18КВ парно

ден71,500.00

alba_18_kw

Капацитет на загревање m2: 130

Надворешни димензии: 61*56*91 cm

Капацитет на резервоар 22 Kg

Номинална излезна топлина | 18kW |

Моќ на загревање на простор | 3kW |

Моќ на загревање на вода | 15kW |

Ефикасност при номинална излезна топлина | η% 92 |

Тежина | 180Kg |

Дијаметар на прим. цевка за согор. на воздух | 38mm |

Дијаметар на издувна цевка | 80mm |

Максимална површина на загревање | 130m² |

Потрошувачка на гориво | min. 1,2Kg/h max. 3,2Kg/h |

Капацитет на полнење | 22Kg |

Капацитет на бојлер | 32l |

Максимален работен притисок | 2 bar |

Потрошувачка на електрична енергија | 450W |

Приклучок за електрична енергија | 230V / 50Hz |

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Еко Шпар Алба 18КВ парно”

Your email address will not be published. Required fields are marked *