Двојна соларна група

ден15,000.00

Циркулационата група е срцето на соларниот систем, која е неопходна за квалитетна работа и безбедноста на соларниот систем.

Карактеристики на оваа циркулациона група се:

 • Максимален работен притисок 6 бар
 • Максимална работна температура 120°С повратна (краткотрајно 160°С)
 • Скала на манометар 1-10 бар
 • Скала на термометар (на долен параметар) 0-100°С
 • Скала на термометар (на горен параметар) 0-160°С
 • Приклучок 3/4″
 • Растојание помеѓу приклучоците 97mm
 • Напојување 230V, 50Hz
 • Должина на пумпата 130mm
 • Материјал на телото – месинг
 • Изолационен материјал EPP
 • Елементи за прицврстување EPDM
 • Тип на пумпа Wilo ST 15-6 ECO 130
 • Медиум- микс од неотровен полипропилен гликол
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Двојна соларна група”

Your email address will not be published. Required fields are marked *