,

Алуминиумски радијатор Алгрета Класик 5/4″ Р610

ден700.00

Алуминиумските радијатори КЛАСИК од АЛГРЕТА – Ресен се со атест за максимален работен притисок од 15 бари. Приклучоци 4 х 5/4“.

Димензии:
Ширина: 60мм
Длабочина:95мм
Висина (осовинска): 500мм (580мм крајна висина)
610мм (690мм крајна висина)

Алуминиумските радијатори КЛАСИК од АЛГРЕТА – Ресен се со атест за максимален работен притисок од 15 бари. Приклучоци 4 х 5/4“.

Димензии:
Ширина: 60мм
Длабочина:95мм
Висина (осовинска): 500мм (580мм крајна висина)
610мм (690мм крајна висина)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Алуминиумски радијатор Алгрета Класик 5/4″ Р610”

Your email address will not be published. Required fields are marked *