Sale!
,

Алуминиумски радијатори Глобал Вокс Р600

ден760.00

Алуминиумски радијатор VOX – од производителот Global Radiatori.

Се карактеризираат со долг век на траење благодарение на технологијата со која се произведени. Можат да се инсталираат на сите видови системи за централно греење . Максимална работна температура 100 оС, а максимален работен притисок е 6 бара. VOX  радијаторите можат да се инсталираат со користење на бакарна, челични или алупласт цевки. Моќност 185 W.

Алуминиумски радијатор VOX – од производителот Global Radiatori.

Се карактеризираат со долг век на траење благодарение на технологијата со која се произведени. Можат да се инсталираат на сите видови системи за централно греење . Максимална работна температура 100 оС, а максимален работен притисок е 6 бара. VOX  радијаторите можат да се инсталираат со користење на бакарна, челични или алупласт цевки. Моќност 185 W.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Алуминиумски радијатори Глобал Вокс Р600”

Your email address will not be published. Required fields are marked *