, , , ,

Соларен сет со вакуумски колектори 500 Л

ден99,500.00

Соларните сетови со вакуумски колектори се составени од:

  • Вакуумски колектор со 40 цевки
  • 4 x колектор
  • Бојлер со две спирали 500 л
  • Греач (3x3kW) – 9 kW
  • Соларна циркулациона група
  • Автоматика за солар со три сонди
  • Експанзионен сад 24 L
  • Капацитет – 8-10 луѓе

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Соларен сет со вакуумски колектори 500 Л”

Your email address will not be published. Required fields are marked *