Регулатор на промаја 3/4

ден2,050.00

Регулаторот на промаја се инсталира на котли на цврсто гориво и со помош на уронетиот во водата термостатски елемент, автоматски го подесува притисокот на воздухот и обезбедува постојано и потполно согорување на горивото .

  • Максимален работен притисок е 10 бара
  • Максимална работна температура 100 оС
  • Опсег на подесувањето 35- 90 оС
  • Работен медиум вода
  • Приклучок 3/4 ” м
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Регулатор на промаја 3/4”

Your email address will not be published. Required fields are marked *