Радијаторски сет 1’’ за алуминиумски радијатор

ден300.00

Редијаторски се од 1’’ за алуминиумски радијатори.
Еден сет содржи:
2 х Десни розетни 1-1/2
2 х Леви розетни 1-1/2
1 х Вентил за обезвадушување рачен 1/2
1 х Штопна 1/2
1 х Клуч за вентил за обезвазушување

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Радијаторски сет 1’’ за алуминиумски радијатор”

Your email address will not be published. Required fields are marked *