Радијаторски вентил ФОРНАРА-Италија

ден300.00ден350.00

SKU: N/A Category:
Димензија

1/2 прав, 1/2 ек, 1/2 прав со полуспојка ф16, 1/2 ек со полуспојка ф16, 1/2 прав еуроконусен, 1/2 ек еуроконусен

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Радијаторски вентил ФОРНАРА-Италија”

Your email address will not be published. Required fields are marked *