,

Радијаторски вентил ек ХЕРЦ за црна цевка

ден360.00ден490.00

Радијаторски вентил 1/2” ЕК за црна цевка

Поврзување на грејното тело -радијатор со инсталација за парно греење. Спојувањето може да се изведе со Herz споен сет или месингани спојници во зависност од инсталацијата на која се поврзува.

Максимална работна температура 120оС
Максимален работен притисок 10 бара

Радијаторски вентил 1/2” ЕК за црна цевка

Поврзување на грејното тело -радијатор со инсталација за парно греење. Спојувањето може да се изведе со Herz споен сет или месингани спојници во зависност од инсталацијата на која се поврзува.

Максимална работна температура 120оС
Максимален работен притисок 10 бара

Димензија

3/8", 1/2", 3/4"

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Радијаторски вентил ек ХЕРЦ за црна цевка”

Your email address will not be published. Required fields are marked *