, ,

Еко шпар Солара 6КВ Дувалка

ден39,390.00

Капацитет на загревање m2: 50

Надворешни димензии: 50*47*80 cm

Капацитет на резервоар 12.5 Kg

Номинална излезна топлина | 6kW |

Редуцирана излезна топлина | 2kW |

Ефикасност при номинална излезна топлина | η% 90 |

Ефикасност при редуцирана излезна топлина | η% 85 |

Тежина | 95Kg |

Капацитет на полнење | 12,5Kg |

Дијаметар на прим. цевка за согор. на воздух | 60mm |

Дијаметар на издувна цевка | 80mm |

Максимална површина на загревање | 50m² |

Потрошувачка на гориво | min. 0,4Kg/h max. 1,2Kg/h |

Автономија на работа при номинално загревање | 10h |

Автономија на работа при редуцирано загревање | 25h |

Темп. на издувна цевка при ном. излезна топлина | 180°C |

Темп. на издувна цевка при ред. излезна топлина | 100°C |

Потрошувачка на електрична енергија | 340W |

Приклучок за електрична енергија | 230V / 50Hz |

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Еко шпар Солара 6КВ Дувалка”

Your email address will not be published. Required fields are marked *