, ,

Еко Шпар Карина 10КВ Дувалка

ден50,950.00

Капацитет на загревање m2: 90

Надворешни димензии: 48*63*105 cm

Капацитет на резервоар 15 Kg

Номинална излезна топлина | 10kW |

лезна топлина | η% 92 |

Ефикасност при редуцирана излезна топлина | η% 90 |

Тежина | 125Kg |

Капацитет на полнење | 15Kg |

Дијаметар на прим. цевка за согор. на воздух | 60mm |

Дијаметар на издувна цевка | 80mm |

Максимална површина на загревање | 90m² |

Потрошувачка на гориво | min. 0,6Kg/h max. 2,1Kg/h |

Автономија на работа при номинално загревање | 7h |

Автономија на работа при редуцирано загревање | 22h |

Темп. на издувна цевка при ном. излезна топлина | 195°C |

Темп. на издувна цевка при ред. излезна топлина | 160°C |

Потрошувачка на електрична енергија | 360W |

Приклучок за електрична енергија | 230V / 50Hz |

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Еко Шпар Карина 10КВ Дувалка”

Your email address will not be published. Required fields are marked *