Вакуумски колектор со 15 цевки

ден20,000.00

  • Димензија: 1990/1180/158/45 кг
  • Бруто/провидна/апсорберска површина – 2.35/1.45/1.21 во м²
  • Апсорбер коефициент на апсорција/емисија – 0.92-09.6/0.04-0.06
  • Стакло трансмисија/дијаметар – 0.92/58мм
  • Изолација – камена волна/0.035
  • Темп.на стагнација/макс.притисок – 250С/10bar
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вакуумски колектор со 15 цевки”

Your email address will not be published. Required fields are marked *