Вакуумски колектор со 10 цевки

ден15,000.00

  • Димензија: 1988/807/158/32 кг
  • Бруто/провидна/апсорберска површина – 1.6/0.95/0.81 во м²
  • Апсорбер коефициент на апсорција/емисија – 0.92-09.6/0.04-0.06
  • Стакло трансмисија/дијаметар – 0.92/58мм
  • Изолација – камена волна/0.035
  • Темп.на стагнација/макс.притисок – 250С/10bar
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вакуумски колектор со 10 цевки”

Your email address will not be published. Required fields are marked *