,

Алумиунски радијатор Алгрета Класик Р500

ден680.00

Алуминиумските радијатори КЛАСИК од АЛГРЕТА – Ресен се со атест за максимален работен притисок од 15 бари. Приклучоци 4 х 5/4“.

Димензии:
Ширина: 60мм
Длабочина:95мм
Висина (осовинска): 500мм (580мм крајна висина)
610мм (690мм крајна висина)

Алуминиумските радијатори КЛАСИК од АЛГРЕТА – Ресен се со атест за максимален работен притисок од 15 бари. Приклучоци 4 х 5/4“.

Димензии:
Ширина: 60мм
Длабочина:95мм
Висина (осовинска): 500мм (580мм крајна висина)
610мм (690мм крајна висина)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Алумиунски радијатор Алгрета Класик Р500”

Your email address will not be published. Required fields are marked *