Почетна

Најдобар квалитет по најдостапни цени

Тековни акции

Разгледајте ги сите тековни акции кои во моментов се актуелни во Термонет

Производи

Разгледајте ги тековните производи кои во моментов се актуелни во Термонет

Прашања

Разгледајте ги најчесто поставуваните прашања на Термонет

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ

Радијаторски вентил прав ХЕРЦ за црна цевка

Радијаторски вентил прав за црна цевка Поврзување на грејното тело -радијатор со инсталација за парно греење. Спојувањето може да се изведе со Herz споен сет или месингани спојници во зависност од инсталацијата на која се поврзува. Максимална работна температура 120оС Максимален работен притисок 10 бара